Ny formand og nye medlemmer i nærpensions bestyrelse

Nyheder: 09.04.2021

Martin Nørholm Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse, er blevet valgt som ny formand for nærpensions bestyrelse. Han afløser Per Sønderup, ordførende direktør i Jutlander Bank, der efter eget ønske giver stafetten videre efter ni år i spidsen for bestyrelsen.

Under Per Sønderups formandsperiode er produkterne blevet udviklet, så nærpension i dag står med en stærk forretning, der hviler på tre ben – forsikring, opsparing og firmapension. Per Sønderup ser tilbage på årene som formand med stor tilfredshed:

— Nærpension har rykket sig markant, siden jeg satte mig for bordenden i 2012. I takt med at virksomheden efter mange års vækst nu går ind i en ny fase, finder jeg det naturligt at lade nye kræfter komme til. Jeg ser frem til at følge nærpension fra sidelinjen i de kommende år, siger Per Sønderup.

Den nye bestyrelsesformand, Martin Nørholm Baltser, er langt fra ubekendt med arbejdet i nærpensions bestyrelse. Han har været medlem af bestyrelsen siden 2012 og er derfor helt fortrolig med de opgaver, som bestyrelsen sammen med nærpensions direktion skal løfte:

— Jeg glæder mig utrolig meget til at bygge videre på det solide fundament, som Per har støbt i sin tid som formand. Nærpension er en spændende virksomhed, der fortsat rummer et stort vækstpotentiale på trods af flere års fremgang i salget samt indgåelse af nye partnerskaber. Det er særligt vigtigt for mig, at nærpension fortsætter med at levere attraktive produkter og god service til alle medlemmer i samarbejdet, siger Martin Nørholm Baltser.

Nærpensions direktør Ellen Dalsgaard Zdravkovic takker den tidligere formand for samarbejdet og glæder sig samtidig over at byde et nyt ansigt velkommen på posten:

— Per har ydet en kæmpe indsats for nærpension, og det arbejde, som han har stået i spidsen for, er en af nøglerne til fremtidige gode resultater. Samtidig er det betryggende, at en så kompetent skikkelse som Martin overtager formandsposten, og jeg ser frem til samarbejdet med ham og resten af bestyrelsen, siger Ellen Dalsgaard Zdravkovic.

Ud over den nye formand har nærpensions bestyrelse fået tilført nye kræfter i form af Jan Skov, direktør i Sparekassen Vendsyssel, samt Lars Bolding, sparekassedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn. De overtager posterne fra henholdsvis Per Sønderup og Lars Petterson. Endelig var der på generalforsamlingen den 26. marts 2021 genvalg til Martin Nørholm Baltser og Peter Lading Sørensen.

 
  Bestyrelsen i nærpension

  • Martin Nørholm Baltser (formand), adm. direktør i Middelfart Sparekasse
  • Peter Lading Sørensen, direktør i Sparekassen Djursland
  • Kim Duus, bestyrelsesformand i Vestjysk Bank
  • Bjarne Valentin Nielsen, sparekassedirektør i Rise Sparekasse
  • Jan Skov, direktør i Sparekassen Vendsyssel
  • Lars Bolding, sparekassedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn
  • Bo Normann Rasmussen, adm. direktør i AP Pension.

  

Martin Nørholm Baltser

"Jeg glæder mig utrolig meget til at bygge videre på det solide fundament, som Per har støbt i sin tid som formand. Nærpension er en spændende virksomhed, der fortsat rummer et stort vækstpotentiale på trods af flere års fremgang i salget samt indgåelse af nye partnerskaber."

Martin Nørholm Baltser,
Formand for nærpensions bestyrelse