nærpensions nytårskur 2020

For andet år i træk inviteres du og din ledsager til at skyde det nye år godt i gang sammen med den øverste ledelse fra pengeinstitutterne i nærpension-samarbejdet. I fællesskab indvier vi 2020 under overskriften En verden i forandring.

Kongebrogaarden, Middelfart
Fredag den 10. januar 2020 
Kl. 12.00 - 00.00

Dagen byder på inspirerende – og ikke mindst tankevækkende – oplæg fra blandt andre medlem af Europa-Parlamentet Morten Løkkegaard, chefredaktør på Børsen Niels Lunde og fremtidsforsker Anne Dencker Bædkel. Alle vil de bidrage med deres perspektiv på de nye strømninger og tendenser, som vil påvirke pengeinstitutters forretning i tiden, der kommer.

For ledsagerne vil der undervejs være en spændende udflugt til DLG’s kommende hovedkontor, som er under opførelse i Fredericia. På den guidede rundvisning kommer vi helt tæt på det imponerende og topmoderne bygningsværk med udsigt over Lillebælt, som senere i 2020 vil huse 300 medarbejdere.

Vi runder dagen af med en fælles middag, og når aften bliver til nat, er du og din ledsager meget velkomne til at overnatte i de flotte omgivelser på Kongebrogaarden. Husk blot at tilvælge overnatning, når I du tilmelder jer i formularen til højre her på siden.

Vi ser frem til at tilbringe en dejlig og forhåbentlig inspirerende dag i flotte omgivelser med dig og din partner.

Hvis du har spørgsmål til nytårskuren, er du meget velkommen til at kontakte direktør i nærpension Ellen Dalsgaard Zdravkovic på edz@naerpension.dk eller telefon 5196 5990.

Der er nu lukket for tilmelding til nytårskuren

Dagens program

Program
Detaljeret program
Program for ledsagere
Detaljeret program for ledsagere

På dagen kan du blandt andet møde:

Morten Løkkegaard

Niels Lunde

Anne Dencker Bædkel

Peter Hindkjær