Forsikringssamarbejde A/S skifter navn

Artikel: 13.12.2016

Pensionsleverandøren Forsikringssamarbejde ændrer sit navn og lancerer samtidig en ny digital platform.

Fremover kommer Forsikringssamarbejde A/S til at hedde Nærpension. Selskabet sælger pension og forsikring via pengeinstitutter, og det er ejet af AP Pension.

"Vi er midt i en ambitiøs omstilling, hvor vi har fokus på vækst med vores partnere, og hvor vi udvikler digitale løsninger, så vi fortsat kan håndtere den teknologiske udvikling. Det er en forudsætning for fremtidens kundeoplevelse. Tiden er inde til et navn, som har afsæt i den værdi, vi bringer til markedet, og som på en enkel måde signalerer det, vi tilbyder," siger adm. direktør Christina F. Bustrup, i en pressemeddelelse.

Nærpension lancerer desuden en ny, digital platform, som skal hjælpe selskabet til at løfte sin vækst. Platformen er blevet til i samarbejde med de tre datacentraler BEC, SDC og Bankdata.

"Den vil både forbedre kundeoplevelsen og gøre den daglige operative drift i pengeinstitutterne på pensionsområdet ekstremt effektiv," siger direktøren.

Per Sønderup, der er ordførende direktør i Jutlander Bank, er også bestyrelsesformand i nærpension. Han forventer, at den nye platform vil resultere i bedre rådgivning til kunderne.

"Når nærpension i år lancerer en helt ny digital platform, bliver den rådgivning, vi giver kunderne, langt bedre. Både i de små og større pengeinstitutter vil rådgiverne blandt andet kunne simulere kundens økonomi ud fra forskellige pensionsaldre og situationer. Ja, faktisk bliver der tale om et niveau der tidligere kun var forbeholdt private banking-kunder," siger han i pressemeddelelsen.

Link til artikel i Finanswatch